keskiviikko 28. marraskuuta 2012

White Dog

En oikeastaan usko, enkä varsinkaan lue päivälehtien viikkohoroskooppeja, mutta luonnehoroskoopit ja esim. Maya-horoskooppi ovat sellaisia, joita saatan käydä vilkaisemassa, kun sellaiset eteeni tulevat.

Maya-horoskoopissa merkkini on VALKOINEN  KOIRA ja  PLANETAARINEN numeroni on 10.

Valkoinen Planetaarinen Koira

Valkoinen koira

Olet lämminsydäminen, jalomielinen ja sosiaalinen. Olethan Valkoinen Koira, Sydämen voima. Sinulla on hyvät valmiudet yhteistyöhön muiden kanssa. Koirana olet tarkkaillut läpi elämän kriittisesti auktoriteetteja. Tämä siksi, että tavoitteenasi on kasvaa itse hyväksi johtajaksi, erityisesti löytää johtajuus suhteessa omaan itseesi. Valkoisena koirana sinulla riittää myös tekemistä tunne-elämäsi kypsyttämiseen liittyvissä asioissa.

Planetaarinen

Sinua ohjaa täydellistämisen planetaarinen sointu, numero kymmenen. Tämä sointu on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero ja siihen liittyy voimakas pyrkimys eteenpäin. Jos elämässäsi on paljon muutosvaatimuksia, sisäiset paineesi voivat aika ajoin tuntua jopa ylipääsemättömiltä. Muista pitää elämän perusasiat kunnossa. Ole lempeä ja anteeksiantavainen itsellesi. Olemme kunakin hetkenä täydellisiä juuri sellaisina kuin mitä olemme.

Wind in her hair

Joskus kuvista tulee sellaisia, ettei niillä ole oikeastaan mitään tarkoitusta, mutta ne käyvät kuitenkin johonkin joko täyte- tai pohjamateriaalina. Joskus taas kertakaikkiaan virhelaukaisuista tuleekin ihan kelpo "taidekuvia". Tulkitkoon kukin itsekseen oliko tällä otoksella mitään annettavaa.

tiistai 27. marraskuuta 2012

Galleria

Hauskinta tässä blogissa on varmaan se, että sen kirjoittaja on maailman surkein piirtäjä, mutta erittäin innostunut suttaamaan kaikenlaista, mitä ei osaa. Digitaalinen kuvankäsittely on paljon tutumpaa puuhaa, kuin omin käsin aikaansaatu. Nyt olen kuitenkin ottanut haasteekseni yhdistää nämä kaksi erilaista tapaa tehdä kuvia. Katsotaan mitä ajan kanssa syntyy ja näkyykö minkäänlaista kehitystä harjoituksen tuloksena.


Dancing in the Dark

Hei kaikki!

Nimesin blogini nimellä, jota käyttäisin, jos minulla olisi "nimeä". Siihen saakka on vain fiktio, jonka nimissä julkaisen itse tekemiäni kuvia, tekstejä tai piirroksia. Toisinaan saatan lainata jonkun ajatuksia jotain nimenomaista syytä varten, mutta mainitsen siinä tapauksessa aina alkuperäisen tekijän nimen ja mahdollisuuksien mukaan myös sen lähteen netissä.

Toivottavasti viihdyit ja vierailet toistekin!